Velkommen til Horisont boliger

Horisont boliger eies av BP Gruppen Norge AS, og har nesten 30 års erfaring fra boligbransjen. Vi har en solid fagkompetanse med et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen. Du kan stole på oss. Våre boliger gir varig verdi gjennom generasjoner.

Vi ønsker å inspirere våre kunder. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle attraktive hus og planløsninger for alle. For vi vet at våre kunder er forskjellige. De har forskjellige behov og ønsker. Uansett hvor i livet du er, er vårt mål i Horisont boliger at du skal bo fint – bo smart – bo godt.

Hos oss får du alltid personlig oppfølging fra erfarne boligveiledere. Det skal ikke være vanskelig å bygge nytt. For oss er det viktig at du selv får bestemme når og hvordan vi skal møtes. Boligdrømmen er din, og vi vil gjøre alt vi kan for at veien frem til et nytt hjem skal være både trygg, lett forståelig og forutsigbar for alle.

Horisont boliger tilbyr to ulike veier du kan gå for å bygge ditt nye hus. Vi har arkitekter og ingeniører som gjerne bistår deg med å skreddersy drømmehuset. Bestill gjerne vår huskatalog og se alle våre ferdighus som det er mulig å endre på. Eller du kan velge vårt nye boligkonsept FUTURA. Her har vi valgt ut et knippe planløsninger som vi vet er etterspurte og det unike med konseptet er at du kan velge stil eller arkitekturen på huset ditt. Vi har tre ulike stiler du kan velge mellom og vi er sikre på at en av dem passer deg. Dermed blir veien til ny bolig er både enklere, raskere og rimeligere.

I tillegg til eneboliger, bygger Horisont boliger også leiligheter, rekkehus og eneboliger i kjede. Vi ser at markedet etterspør flermannsboliger, og derfor er dette også et viktig satsingsområde for oss.

Hovedkontor
Brygga 11, Tjuvholmen
2317 Hamar

Tlf: 47 99 87 00

post@horisontboliger.no


Dagfinn Helsem, kjededirektør

Mobil: 928 35 444

dagfinn.helsem@horisontboliger.no

Dagfinn-Helsem-portrett-web.jpg#asset:41052OppgjørsPartner AS

OppgjørsPartner AS er et selskap i BP Gruppen Norge med eiendomsmeglerbevilling fra Finanstilsynet. Selskapet bistår forhandlernettverket med tjenester i forbindelse med salg og kjøp av eiendommer. Selskapet forestår kontraktsoppgjør med alle nødvendige tilleggstjenester knyttet til eiendomstransaksjonene.

Hovedoppgavene er kontraktsoppdrag og eiendomsoppgjør, samt seksjonering av prosjekter og fradeling av eiendom. De er gode rådgivere for forhandlerne i forbindelse med kjøp og salg av eiendom, samt gode aktører for opplæring og rutineutvikling i konsernet innenfor sitt fagområde.

Helge Trønnes: 920 43 329 // helge.tronnes@oppgjors-partner.no

May-Anita Engen: 924 54 358 // may-anita.engen@oppgjors-partner.no

Våre leverandører

For å levere høy kvalitet tvers igjennom i en bolig må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.

Her finner du oss

Loading map...