Proffe fagfolk i ryggen gir en stor trygghet

-Det aller beste med å være forhandler i Horisont boliger, er at jeg alltid får god hjelp fra erfarne ingeniører, kalkulatører og en ivrig markedsavdeling på hovedkontoret, forteller Ståle Slotta i BBE Agder AS.

BBE Agder AS er Horisont boliger sin forhandler på Sørlandet. Daglig leder Ståle Slotta har hektiske arbeidsdager med mange nye kundehenvendelser å følge opp.

-Hvis man er selvstendig, så kan det være vanskelig å få inn nok salgshenvendelser. Her i Horisont boliger har vi ufattelig mange å ringe til hver uke. Med en så stor tilgang på kunder, er det alltid nye salgsmuligheter å gripe fatt i, forteller Ståle. 

En sterk, faglig tyngde

Ståle er stolt av å være en del av Horisont boliger og BP Gruppen Norge AS. Det gir han tilgang på landets største fagmiljø innen trehusbygging.

-Det er så godt å få god hjelp og svar på alt jeg lurer på fra ingeniører, kalkulatører og markedsavdelingen. Alle jeg møter på hovedkontoret på Hamar er veldig flinke. Derfor er jeg alltid trygg på at det jeg får levert av for eksempel arbeidstegninger og 1:100 tegninger er veldig bra, forklarer Ståle. 

Og skulle snekkeren ute på byggeplassen lurer på noe, er det bare å kontakte hovedkontoret. De har kontroll og detaljene klare. 

Langsiktig inntjening

Slotta ønsker også å trekke frem mulighetene du har til å tjene gode penger som forhandler.

-Her har du mulighet til å tjene penger over lang tid. Du selger og leverer fra deg et produkt som du selv er stolt av og som er solid. Med en slik kvalitet får du varig verdi og fornøyde kunder. Det er viktig når du skal selge nye hus i samme området over mange år, mener Slotta.

I tillegg får man som forhandler i Horisont bolig tilgang på en gunstig fordelsavtale hos den norske byggevarekjeden Byggmakker.

-Vi får gunstige rabatter hos Byggmakker når vi skal kjøpe byggevarer. Det er veldig positivt, hvis du jobber på rot-markedet i tillegg slik som vi i BBE Agder AS gjør, forteller Slotta. 

Bli forhandler du også

Har du også lyst til å bli forhandler i Horisont boliger? Klikk deg videre her
Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker