Leverandør av flermannsboliger

Ved siden av utvalget vårt i eneboliger tilbyr vi også flermannsboliger til bruk i små og store byggeprosjekter. Slik kan Horisont Boliger være en samarbeidspartner for eiendomsutviklere, prosjektbyggere og grunneiere som trenger en solid leverandør av flermannsboliger i ulik størrelse. Her viser vi et lite utvalg av vårt rikholdige arkiv med flermannsboliger.

TOMANNSBOLIG

Tomannsbolig er en praktisk boligtype som grunnet sin størrelse ofte er enkel å benytte på de aller fleste byggeprosjekter og tomtegrunnlag. Vi tilbyr både standard tomannsboliger fra vårt ferdig prosjekterte utvalg, og skreddersydde tomannsboliger for ethvert prosjekt, tegnet av våre dyktige arkitekter i tett samarbeid med deg som utbygger og eiendomsutvikler. For å treffe en størst mulig målgruppe tilbyr vi tomannsboliger i både klassisk og moderne stil. 

Eksempel på tomannsbolig i moderne stil. Her er stilrene linjer og minimalistiske detaljer gjennomgående, og store vinduer sørger for å gi rom for mye dagslys. Moderne hus er den optimale boligdrømmen for veldig mange, og med denne varianten kan man tilby muligheten til å flytte inn i et helt nytt og toppmoderne hjem til en gunstig pris.

Eksempel på tomannsbolig i klassisk stil. Den klassiske arkitekturen passer inn på de aller fleste tomtefelt og nabolag, og er for mange selve definisjonen på det nære og hjemmekoselige. De rene og tradisjonelle detaljene er noe som appellerer til en bred målgruppe. 

Vår nyeste tomannsbolig. Denne inneholder to leiligheter som er på 79 kvm. Leilighetene har tre soverom. 

FIREMANNSBOLIG

På større byggeprosjekter kan firemannsboliger være et godt og smart alternativ. Her kan vi tilby et utvalg varianter fra vårt ferdig prosjekterte utvalg, eller vi kan tilby skreddersydde firemannsboliger for ditt unike prosjekt, tegnet og utarbeidet av vårt dyktige arkitektteam. Også firemannsboligene våre kommer i ulikt uttrykk med ulike fasader og planløsninger, ettersom hva som passer best for målgruppe og omkringliggende bebyggelse. 

Firemannsbolig med leiligheter som har to soverom, og flott sosial sone med åpen kjøkken og stueløsning. 

Eksempel på firemannsbolig i moderne stil. 

Eksempel på firemannsbolig i klassisk stil. 

Vil du vite mer om våre flermannsboliger?

Benytt skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.
Jeg vil vite mer
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Skreddersydde arkitekttegnede flermannsboliger

Leter du etter noe annet enn det du finner i vårt standard sortiment? Våre arkitekter skreddersyr flermannsboliger tilpasset små og store byggeprosjekter. Kontakt oss gjerne for et uforpliktende første møte.