KUBE - eleganse og funkis

Så enkelt, men likevel så delikat. Dette er KUBE

En kubes form forteller om eleganse og minimalisme – mens en kubes funksjonalitet viser en perfekt egenskap til det å skape et byggverk.

I fasaden kombineres bruken av tre med fasadeplater. Denne gir et spennende visuelt uttrykk som er stilrent og moderne. Husene i KUBE-stil har horisontale tak, stående kledning, innvendig taknedløp og vinduer uten omramming. De store glassflatene er med på å gi KUBE et funkisuttrykk.

Vi har i år frisket opp signaturen for KUBE. Beklageligvis har vi ikke illustrasjoner av alle husene som viser den nye signaturen men nedenfor viser vi noen bilder som viser detaljer i den ny signaturen.

Vi tilpasser detaljene

Vi lytter til tilbakemeldinger fra kundene og det har medført at vi gjøre noen justeringer på detaljene på KUBE. Vi endrer vindusformatene til større vinduer, vi har fjernet et "kasse-element" som ofte har vært rundt terrassedører og vi har valgt å bruke ulike materialer på fasaden for nettopp å fremheve noen elementer. Her har vi valgt glatte alu-plater som blir en fin kontrast til trepanel. Og til slutt har vi valgt mørke karmer på vinduene. Se illustrajoner nedenfor på nye og gamle detaljer.

Flere stiluttrykk

Her kan du se de to andre stiluttrykkene.

Husmodeller i FUTURA

FUTURA

Klikk deg videre og les mer om FUTURA - vårt unike boligkonsept