Bringer naturen inn på kjøkkenet

Trenden er tydelig. Nå ønsker vi oss varme kjøkken med jordfarger, naturmaterialer og synlig treverk i overflatene.

Kjøkkenet! Det er hjemmets hjerte. Det er her hverdagene leves. Vi i Horisont boliger ønsker at du skal få et vakkert, solid og ekte kjøkken i ditt nye hjem. Derfor er vi stolte av å samarbeide med Sigdal, som har produsert kvalitetskjøkken i fabrikken sin i Norge i over 70 år. Markedssjef i Sigdal, Nils Bruun, vet godt hva som er den viktigste kjøkkentrenden i tiden som kommer. 

Markedssjef i Sigdal, Nils Bruun, sammen med daglig leder hos Sigdal Hamar, Åshild Sagstuen (t.h.) og selger Gry Smevoll. 

Føler naturens ro inne på kjøkkenet

Den organiske trenden med naturmaterialer forsterkes. Nå skal kjøkkenet være et sted for ro og harmoni.  

-Vi ønsker å være tett på naturen. Naturens formspråk med for eksempel strukturer, bøler og buer blir blir nå mer synlig inne på kjøkkenet, forklarer Bruun.  

Denne høsten lanserer Sigdal et helt nytt eikekjøkken som heter Signatur Favn. Her er det nettopp de organiske formene fra den nordiske naturen som er inspirasjonen. Her kan du få skapdører med en bølge-struktur og vitrineskap inspirert av vannets krusninger. 

Bilde av bølgeformet skapdører fra Signatur Favn, høstens nye kjøkken fra Sigdal. Foto: Sigdal

Tid for jordfarger

Sigdal ser også en tydelig trend med lettere og rolige jordfarger på kjøkkenet. Fargene på et kjøkken skal gå ton i ton, og være tett på naturens egen fargepalett. 

I Sigdal har de 15 standardfarger på kjøkken, som nylig nå er blitt oppdaterte. I tillegg er det også mulig å velge farge fra hele den omfattende NCS-skalane, hvis du har et eget ønske om farge på kjøkkenfront. 

- Det skal være komfortable og rolige overflater inne på kjøkkenet hvor fargene lever med hverandre. Denne trenden kommer til å forsterke seg, vi ser kun starten av dette nå, forteller markedssjef i Sigdal, Nils Bruun.

En miks av teksturer

I tillegg til utstrakt bruk av jordfarger og organiske materialer, er det stadig flere som velger å kombinere ulike materialer i kjøkkenrommet. Ved å for eksempel å mikse glatte gipsoverflater med en tekstiltapet skaper man kontrastene som gjør rommet spennende og personlig. 

Vi i Horisont boliger tar veldig gjerne en prat med deg om dine drømmer og ønsker for ditt nye hjem. Vårt ønsker er at du skal bo fint – bo smart – bo godt. Derfor jobber vi hele tiden med å utvikle nye, kloke løsninger slik at du finner din neste bolig hos oss. 

Illustrasjon av kjøkkenrommet i husmodellen vår Ambient

Mer inspirasjon her

Bygg nytt hus og skap ditt eget drømmekjøkken i hjemmets viktigste rom. Klikk deg videre til vår samleside for temaet kjøkken og la deg inspirere.
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker