Jul i nytt hus

Å feire jul i nytt hus er magisk. Nå drysser julefreden sine skinnende gullstjerner inn i alle rom mens julens deilige lukter fyller huset med minnerike tradisjoner. Start din boligdrøm hos oss du også. Julemagiens lykkebobler venter på å kile deg i magen.
Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Fortryllende jul i Villa Sjøstrand

Se så fint det er her i vår populære husmodell Villa Sjøstrand. Et klassisk og familievennlig hus med fire soverom. Ta kontakt med oss i dag, så kan 2022 bli året hvor realiserer din store boligdrøm.
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Fyll kakeboksene uten førjulsstress

Inviter gode venner til koselig førjulsbaking. Når alle tar med seg en kakedeig hver, kan dere dele de ferdigbakte småkakene til slutt. Vips så har du fire-fem slag i boks til jul.

Å ha sju ulike slag kaker på fatet er en gammel tradisjon til jul. Hvilke sorter man baker er forskjellig, og varierer med både geografi og familietradisjoner. Ofte kan det bli både hektisk og stressene å rekke all bakingen før juledagene kommer. For mange er det heller ikke like viktig lenger at det er hele sju ulike småkaker i kakeboksene. Det aller viktigste er at juleforberedelsene skal være både hyggelige og minnerike.

Bakedag med venner

En veldig koselig måte å fylle kakeboksene på, er å gjøre bakingen til en sosial hyggekveld. Du kan invitere gode venner hjem på bakedag. I forkant avtaler dere hvem som lager hvilken kakedeig, også tar alle med seg sin deig til bakedagen. Så er det bare å sette på litt julemusikk og finne frem julebrusen. Senk skuldrene og kos dere med bakingen. Etterpå deles de ferdigbakte småkakene slik at alle får med seg hjem fire-fem ulike slag i kakeboksene.

Populære julekaker

Ifølge matprat.no er de mest vanlige sju kakeslagene til jul: krumkaker, berlinerkranser, pepperkaker, sandkaker, fattigmann, goro, serinakaker, smultringer, sirupsnipper, kransekake og kokosmakroner. I tillegg ser man at mange i dag ønsker mer moderne varianter slik som cookies i sjokolade og biscotti.

Kilde: Matprat.no

Kromkaker er en tradisjonsrik julekake for mange. 

Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Lag din egen julekrans

Tenk så koselig å pynte inngangspartiet til hjemmet ditt med en vakker julekrans. Her får du noen gode tips til hvordan du enkelt kan lage din unike dørkrans.