EDEL - herskapelig

EDEL gir ditt hus et elegant og herskapelig uttrykk

EDEL gir huset ditt det lille ekstra med herskapelige, eksteriørmessige detaljer. Husene i EDEL har saltak eller valmtak. Vinduene og dørene har en spesialdesignet omramming med flotte detaljer og vi har lagt spesiell vekt på et staselig inngangsparti. Kledningen er liggende, og husene har takutstikk og hjørnekasser.

Vi har i år frisket opp signaturen for EDEL. Beklageligvis har vi ikke illustrasjoner av alle husene som viser den nye signaturen, men nedenfor ser du noen bilder som viser de store forskjellene fra ny og gammel signatur.

Nye signaturdetaljer

Tidene endrer seg og så gjør også detaljene til Horisont boliger. I vår EDEL-serie har vi fjernet smårutete vinduer, gått for en mye enklere sprossebruk og vi har designet en ny omramming som er med på fremheve stilen på husmodellene i EDEL. I tillegg har vi endret søyler og rekkverk og til slutt har vår arkitekt tegnet et flott og nydelig inngangsparti som virkelig understreker det herskapelige. Samme med et nytt inngangsparti har vi også fått tegnet en ny dør som enten kan være enkel eller dobbel.

Se flere stiluttrykk

Her kan du se de to andre stiluttrykkene

Husmodeller i FUTURA

FUTURA

Klikk deg videre og les mer om vårt unike boligkonsept, FUTURA