Bo fint på ett plan

I våre ferdighus på ett plan bor du både fint, smart og godt. Her ser du hvorfor.

Ønsker du å bo lettstelt og moderne, med hagen din like utenfor døra? Da bør du kikke nærmere på våre smarte hus på ett plan. De er et veldig godt alternativ for deg som ønsker å ha alle rom i samme etasje, uten å bo i en leilighet. Bestill vår digitale huskatalog og les mer om hvorfor du bør bygge nytt hus med oss i Horisont boliger. 

Våre ferdighus på ett plan

Vi har både moderne ferdighus på ett plan og klassiske eneboliger i en etasje. Les mer om dem her
Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Smarte planløsninger uten trapper

I våre ettplanshus får du smarte og gjennomtenkte planløsninger som inneholder alle de rom og funksjoner du ønsker deg i et moderne hjem. Her er alt tilgjengelig og praktisk, uten innvendige trapper og trinn som kan være utfordrende for mange. 

Vårt minste hus på ett plan er modellen Umbra i NOVA-serien. Dette huset har et boareal på 119 kvadratmeter. Planløsningen inneholder tre soverom, hvorav det største har direkte utgang til uteplassen. Huset har ett bad, en ekstra WC samt en praktisk bod. I tillegg har denne boligen eget vaskerom. Huset har en hyggelig sosial sone hvor kjøkken og stue er samlet på 38 kvadratmeter. Fra spisestuen er det dør ut til uteplassen utenfor. 

Se illustrasjon av Umbra med planløsningen under her. 

Plantegningen viser rommene i husmodellen Villa Vårsol, ettplanshus. 

Bo på ett plan med fire soverom

Har du behov for fire soverom, men samtidig ønsker å bo på bakkeplan i en enebolig? Da ønsker vi å vise deg husmodellen vår Balans i KUBE-serien. Dette spennende huset i funkisstil har et boareal på 124 kvadratmeter og her er det god plass til hele familien. Huset har fire soverom, og et romslig bad med vaskeromsløsning. Hjertet i dette huset er den fantastiske sosiale sona med kjøkken, spisestue og sofagruppe. Her kan dere skyve opp de store terrassedørene og viske ut skillet mellom inne og ute. 

Se illustrasjon av dette funkishuset hvor alt er samlet i en etasje. Plantegningen ser du også. 

Plantegningen viser alle rommene i husmodellen Balans. 

Nærhet til naturen i et ferdighus på ett plan

Hvis du bor i en leilighet, må du ofte gå litt for å komme til en uteplass på bakkeplan. Kanskje har du en egen balkong, men hvis du ønsker å ha din egen hage er ettplanshus en smart investering. Her kan du bo fint - bo smart - bo godt og samtidig ha din egen tomt hvor du kan skape akkurat den uteplassen du ønsker deg. 

Velkommen til oss

Vi håper du har lyst til å ta en prat med oss om hvilket hus som kan passe til din horisont. Ta gjerne kontakt med våre boligveileder. Vi deler alltid vår erfaring og kompetanse med deg som har en spennende boligdrøm i magen. Velkommen til oss.
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker