KUBE

Så enkelt, men likevel så delikate og ekstravagante hus. Dette er KUBE.

En kubes form forteller om eleganse og minimalisme – mens en kubes funksjonalitet viser en perfekt egenskap til det å skape et byggverk.

I fasaden til alle hus i KUBE kombineres bruken av tre med fasadeplater. Denne gir et spennende visuelt uttrykk som er stilrent og moderne. Husene i KUBE har horisontale tak, stående kledning, innvendig taknedløp og vinduer uten omramming. De store glassflatene er med på å gi KUBE et funkisuttrykk. Vi holder på med oppussing. Derfor er beklageligvis ikke alle illustrajoner oppdatert med nye detaljer. Se nedenfor forskjellen på nye og gamle detaljer.

Husmodeller i KUBE

Vi tilpasser detaljene

Vi lytter til tilbakemeldinger fra kundene og det har medført at vi gjøre noen justeringer på detaljene på KUBE. Vi endrer vindusformatene til større vinduer, vi har fjernet et "kasse-element" som ofte har vært rundt terrassedører og vi har valgt å bruke ulike materialer på fasaden for nettopp å fremheve noen elementer. Her har vi valgt glatte alu-plater som blir en fin kontrast til trepanel. Og til slutt har vi valgt mørke karmer på vinduene. Se illustrajoner nedenfor på nye og gamle detaljer.
Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker