FUTURA

Viva

Viva er et innholdsrikt hus med stor, overbygd uteplass. Her er alle rom og funksjoner samlet på ett plan. Dette er et kostnadseffektivt hus som passer både barnefamilier og andre som ønsker et praktisk hus i en etasje. Vi har utviklet to ulike varianter av planløsning for Viva.

Velg den planløsningen som passer deres horisont aller best. Når planløsning er valgt, bestemmer du selv om huset skal bygges i: 

  • BRA total: Fra 136 m2
  • Soverom: 3
  • Bad 1
  • Energimerking b

Jeg ønsker svar på mine spørsmål om FUTURA
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er Viva

Her ser du Viva - illustrert i de tre ulike fasadeuttrykkene, KUBE, NOVA og EDEL. Du bestemmer selv hvilken av disse tre stilene ditt Viva-hus skal bygges i

Variant 1

I variant 1 har Viva et stort kjøkken- og stueområde på nesten 50 kvadratmeter. Her er kjøkkenet delvis rammet inn i en U-løsning. Fra kjøkkenet er det utgang til en flott overbygd uteplass. Huset har tre soverom, et bad og eget vaskerom. Inngangspartiet er overbygd og du ønskes velkommen inn i en romslig entré med god plass til garderobeløsning.

Variant 2

I variant 2 er planløsningen i Viva speilvendt sammenliknet med løsningen i variant 1. Det er også en litt annen vri på kjøkkenet, hvor det her er tegnet inn en øy med bakvegg mot stuedelen. Viva variant 2 rommer tre soverom og tilbyr to boder, hvorav den ene er en sportsbod. Veldig smart for deg som har behov for enkel oppbevaring av alt fra sportsutstyr

Velg fasade på huset ditt

Hvilken stilart ønsker du på huset ditt? Velg mellom moderne stil (NOVA) herskapelig (EDEL) eller funkisinspirert (KUBE)
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se flere hus i FUTURA

Klikk deg videre og se flere husmodeller i FUTURA-konseptet