FUTURA

Unison

Husmodellen Unison er et smart hus for deg som ønsker å bo nytt på ett plan. Dette er et vinkelhus, som sikrer deg to lune uteplasser. Vi presenterer her to ulike varianter av planløsningen slik at du kan velge den som passer best til tomtens utsikt og solforhold.

Velg den planløsningen som passer deres horisont aller best. Når planløsning er valgt, bestemmer du selv om huset skal bygges i: 

  • BRA total: Fra 125 m2
  • Soverom: 3
  • Bad 1
  • Energimerking b

Jeg ønsker svar på mine spørsmål om FUTURA
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er Unison

Her ser du Unison - illustrert i de tre ulike fasadeuttrykkene, KUBE, NOVA og EDEL. Du bestemmer selv hvilken av disse tre stilene ditt Unison-hus skal bygges i

Variant 1

Variant 1 er på 124 kvadratmeter og inneholder tre soverom, et stort kjøkken- og stueområde, et bad, WC samt eget vaskerom. Huset har to lune uteplasser, hvor den største her er plassert til høyre mens kjøkken ligger til venstre i planløsningen.

Variant 2

I variant 2 er planløsningen speilvendt sammenliknet med variant 1. Det betyr at den største uteplassen er plassert til venstre, mens kjøkkenet ligger til høyre. Variant 2 er 5 kvadratmeter mindre i boareal enn variant 1. Begge variantene av Unison er tilgjengelige boliger som passer perfekt til deg som ønsker å bo i et nytt hus på en etasje. Velg den varianten som passer tomten din best.
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Velg fasade på huset ditt

Hvilken stilart ønsker du på huset ditt? Velg mellom moderne stil (NOVA) herskapelig (EDEL) eller funkisinspirert (KUBE)

Se flere hus i FUTURA

Klikk deg videre og se flere husmodeller i FUTURA-konseptet