FUTURA

Inspira

Inspira er en etterspurt og attraktiv husmodell som vi her presenterer i tre ulike varianter. Det betyr at vi har ferdig utviklet tre ulike alternativer for dette huset slik at du og din familie kan finne frem til deres optimale planløsning.

Velg den som passer deres horisont aller best. Når planløsning er valgt, bestemmer du selv om huset skal bygges i: 

  • BRA total: Fra 221 m2
  • Soverom: 5 eller 4
  • Bad 2
  • Energimerking b

Jeg ønsker svar på mine spørsmål om FUTURA
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Dette er Inspira

Her kan du se variant 1 av husmodellen Inspira illustrert i de tre ulike stilartene du kan velge mellom: EDEL, NOVA eller KUBE. Du velger selv hvilken av disse fasadene du ønsker

Variant 1

Variant 1 passer meget godt for familier som ønsker seg en ekstra stor sosial sone med plass til både spisebord og flere sittegrupper. I husets første etasje er stua nesten 57 kvm stor. Fra stua er det dobbeltdør inn til kjøkkenet. På dette planet er det et eget stort vaskerom med dør ut til svalgangen og et bad. I 2. etg. er det fire store soverom, stort bad, ekstra stue og en bod.

Variant 2

Variant 2 passer perfekt for dere som trenger mye bodplass samt fem soverom. Denne løsningen har fire store soverom i 2. etasje, mens husets største soverom er i 1. etasje. Stuen i 1. etasje er på nesten 40 kvm. Herfra er det skyvedør inn til kjøkkenet, som videre har en skyvedør videre til en praktisk bod med direkte utgang til svalgangen. Huset har ekstra stue og et bad i 2. etasje samt et bad/vaskerom i 1. etasje.

Variant 3

Variant 3 er tilpasset en skrå tomt. I denne varianten er det tilrettelagt for hybel i underetasjen - perfekt for deg som ønsker leieinntekter. Hybelen inneholder to soverom, bad med plass til vaskemaskin, gang og kjøkkenkrok, bod og stor stue. Inngangen til hovedenheten er i 1. etasje, og det er på dette planet at stue og kjøkken er plassert. Fra stua er det utgang til balkong. I hovedenheten er det totalt tre soverom, bad med plass til vaskemaskin samt ekstra WC.

Velg fasade på huset ditt

Hvilken stilart ønsker du på huset ditt? Velg mellom moderne stil (NOVA) herskapelig (EDEL) eller funkisinspirert (KUBE)
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Se flere hus i FUTURA

Klikk deg videre og se flere husmodeller i FUTURA-konseptet