FUTURA

Få en trygg og mye raskere vei til ditt nye hus. Nå lanserer vi FUTURA, et helt nytt boligkonsept hvor du sparer både tid og penger

Vi har mange års erfaring med å bygge hus. Ofte forteller kundene våre at det er utfordrende med alle avgjørelser som skal tas – før huset er klart til bygging. Dette ønsker Horisont boliger å gjøre noe med. Derfor lanserer vi FUTURA. 

FUTURA er et spennende konsept, som vi er helt alene om i Norge. Her er det kun to valg du må ta før det kan sendes en byggesøknad til kommunen:

1.     Planløsning

2.     Fasade på huset

Slik fungerer FUTURA

I FUTURA er det tre ulike husmodeller. Alle de tre husene presenteres med 2-3 ulike og godt gjennomtenkte planløsninger. Alternativene er tegnet av våre erfarne arkitekter og utviklet med tanke på ulike livsfaser og forskjellige boligbehov. Vi hjelper deg med å finne frem til den planløsningen som passer deg aller best i dag, og i årene som kommer. 

Når planløsningen er valgt, velger du hvilken stilart huset ditt skal bygges i. Dette betyr at det er du som selv bestemmer fasaden på ditt eget hus! Enkelt forklart; det huset og den planløsningen du velger, kan bygges både som et moderne hus (NOVA), en herskapelig villa (EDEL) eller i en funkisinspirert stil (KUBE).

Spar tid og penger

Uansett hvilke to valg du gjør, er løsningen ferdig utviklet og prosjektert på forhånd. Det gjør at vi effektivt kan ferdigstille byggesøknaden din. Dermed går hele prosessen fra planlegging til byggestart mye raskere, slik at du enkelt sparer både tid og penger.

Har du lyst til å vite mer om FUTURA? Ta kontakt med oss for mer informasjon og veiledning.

Jeg ønsker svar på mine spørsmål om FUTURA
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Velg fasade selv

Når du har valgt rett planløsning som passer dine behov, velger du hvilken stilart huset ditt skal bygges i. Dette betyr at det er du som selv bestemmer fasaden på ditt eget hus! Enkelt forklart; det huset og den planløsningen du velger, kan bygges både som et moderne hus (NOVA), en herskapelig villa (EDEL) eller i en funkisinspirert stil (KUBE).

Husmodeller i FUTURA

Her kan du se nærmere på husmodellene i dette konseptet. Under hver husmodell kan du studere de alternative planløsningene som denne modellen har. Husk at du bestemmer selv hvordan fasaden på huset ditt skal bli. Alle husene og alle planløsningene kan bygges i EDEL, NOVA eller KUBE - uttrykk.
Jeg ønsker å snakke med en boligveileder
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker