EDEL

I EDEL finner du våre staselige villaer med sitt elegante og herskapelige uttrykk.

Dette er vakre hus hvor flere av dem også har en ekstra god takhøyde, 2,7 meter. EDEL gir deg det lille ekstra, både i grunnflate, volum og eksteriørmessige detaljer.

Husene i EDEL har saltak eller valmtak. Vinduene har omramming og sprosser formet som bokstaven T. Vinduene og dørene har en spesialdesignet omramming med flotte detaljer og vi har lagt spesiell vekt på et staselig inngangsparti. Kledningen er liggende, og husene har takutstikk og hjørnekasser. Signaturdetaljene er endret i år. Dette medfører at mange av illustrasjonene ikke viser riktig signatur. Se her eller nedenfor hvordan de nye detaljene er.

Husmodeller i EDEL

Se våre nye detaljer

Tidene endrer seg og så også gjør detaljene til Horisont boliger. I vår EDEL-serie har vi fjernet smårutete vindu, gått for en mye enklere sprossebruk og vi har designet en ny omramming som er med på fremheve stilen på husmodellene i EDEL. I tillegg har vi endret søyler og rekkverk og til slutt har vår arkitekt tegnet et flott og nydelig inngangsparti som virkelig setter prikken over i-en.
Last ned GRATIS digital huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker