Er du den vi ønsker oss med på laget?

Husleverandøren Horisont boliger er en trygg og solid boligbygger med drivkraft. Vi eies av BP Gruppen Norge AS, som har nær 30 års fartstid i bransjen. 

Våre eiere satser offensivt på Horisont boliger og har store ambisjoner. Derfor søker vi etter flere forhandlere som har lyst til å være med oss å sette varige spor innen norsk boligbygging. 

Dette tilbyr vi deg: 

 • Faglig bistand fra Norges største fagmiljø innen trehusproduksjon
 • Pris- og mengdegaranti på byggesettet
 • Gratis kalkyler
 • Velprøvde og rasjonelle dataverktøy for oppfølging av kunder og byggeplasser
 • Vårt eget markedsbyrå som skreddersyr annonser og finner kundene for deg
 • Opplæring og kurs.

Hvis du har lyst på forutsigbarhet og en enklere hverdag - fyll inn vårt kontaktskjema på denne siden så får du mer informasjon fra oss. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å kontakte oss. 

Vil du vite mer? Fyll inn dine kontaktopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine opplysninger sendes på e-post til vår kjededirektør slik at vi kan ta kontakt med deg.

Proffe fagfolk i ryggen gir stor trygghet

Ståle Slotta er daglig leder hos vår forhandler på Sørlandet, BBE Agder AS. Hør han forteller om de aller største fordeler han får av å være forhandler i Horisont boliger.

Derfor skal du velge oss!

Vi er stolte av hva vi kan tilby våre forhandlere. Her gir vi deg et lite innblikk i de aller viktigste fordelene du får ved å bli en del av vårt forhandlerlag.

Norges største fagmiljø i ryggen

BP Gruppen Norge AS eier huskjedene BoligPartner, Skalahus, Archihus og ikke minst Horisont boliger. Vårt hovedkontor er på Hamar, hvor hele BP Gruppen Norge AS sitt kompetansehus ligger. Dette er landets største fagmiljø innen trehusbygging, noe som betyr at du som forhandler hos oss får direkte bistand fra blant annet erfarne arkitekter, ingeniører, kalkulatører og markedsavdelingen. Alle er på ditt lag og jobber hver dag sammen med deg for å vinne kundene. 

I BP Gruppen Norge AS finner du også regnskapskontoret ØkonomiPartner, som tilbyr regnskapstjenester og Oppgjørs Partner som tilbyr meglertjenester slik som eiendomsoppgjør. Som forhandler i Horisont boliger vil du kunne benytte deg av deres tjenester. Du vil også kunne få veldig god hjelp fra TomtePartner Norge AS, som også er et viktig selskap i BP Gruppen. Deres fagområde er tomteakkvisisjon, tomtebefaring, gjennomføring av plan- og prosjektarbeid, finansieringsløsninger samt forhandlinger og avtaleinngåelse. 

Vi gir deg pris og mengdegaranti

Hos oss får du alltid fastpris og mengdegaranti på byggesettet. Det er gratis å få kalkyler fra oss og disse leveres normalt sett innen 4-5 virkedager. Du får mer forutsigbarhet, og sparer deg mye tid og risiko. Hvem andre er det som kan tilby deg en så solid trygghet?

Solide verktøy og tilpasset opplæring

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha tilgang på rasjonelle og gode verktøy for oppfølging av kunder og byggeplasser. Derfor har vi brukt vår nesten 30 års erfaring til å etablere det som kanskje er bransjens mest komplette IKT og CRM verktøy. I tillegg er vi veldig opptatt av å gi alle våre forhandlere god opplæring i disse verktøyene samt kontinuerlig påfyll via vårt Boligakademi. Her får du tilgang på kurs innen alt fra salgstrening og byggesystem til oppdateringer på lover og retningslinjer innen boligbygging. 

Illustrasjon av husmodellen Inspira, her vist i EDEL-signatur

Dette ønsker vi av deg som forhandler

 • Du har erfaring fra eiendoms- eller byggebransjen
 • At du har erfaring med salg, gjerne av eiendommer, hus eller hytter
 • Du må ha et utpreget ønske om å skape resultater i din egen bedrift
 • Du skal være målbevisst og initiativrik
 • Har stabil økonomi og mulighet til å stille noe sikkerhet.


  Bli bedre kjent med oss

  Vi i Horisont boliger ønsker at våre kunder skal bo fint, bo smart, bo godt. Se filmen og se hvorfor vi er så stolte av hva vi kan tilby til våre huskjøpere