Er du den vi jakter etter?

Husleverandøren Horisont boliger er en trygg og solid boligbygger med drivkraft. Vi eies av BP Gruppen Norge AS, som har nær 30 års fartstid i bransjen. 

Våre eiere satser offensivt på Horisont boliger og har store ambisjoner. Derfor er vi på jakt etter flere forhandlere som har lyst til å være med oss å sette varige spor innen norsk boligbygging. 

Dette tilbyr vi deg: 

 • Hjelp av Norges største fagmiljø innen trehusproduksjon
 • Pris- og mengdegaranti
 • Gratis kalkyler
 • Solide verktøy for oppfølging av kunder og byggeplasser
 • Hjelp av eget inhouse markedsbyrå som finner kundene for deg
 • Opplæring og kurs

Hvis du har lyst på forutsigbarhet og en enklere hverdag - fyll inn vårt kontaktskjema på denne siden så får du mer informasjon fra oss. 

Det er selvfølgelig helt uforpliktende å kontakte oss. 

Vil du vite mer? Fyll inn dine kontaktopplysninger her. Når du sender inn skjemaet samtykker du i at dine opplysninger sendes på e-post til vår kjededirektør slik at vi kan ta kontakt med deg.

Derfor er vi forhandlere i Horisont boliger

Her vil det komme en artikkel/intervju med eksisterende forhandlere i Horisont boliger som forteller om hvorfor de har valgt å samarbeide med Horisont boliger. 


Derfor skal du velge oss

Vi er stolte av hva vi kan tilby våre forhandlere. Her gir vi deg et lite innblikk i de aller viktigste fordelene du får ved å bli en del av vårt forhandlerlag

Norges største fagmiljø i ryggen

BP Gruppen Norge AS, eier også hus- og hytteleverandørene BoligPartner, Skalahus, Archihus. Vårt hovedkontor er på Hamar, hvor hele BP Gruppen Norge AS sitt kompetansehus ligger. Dette er landets største fagmiljø innen trehusbygging, noe som betyr at som forhandler hos oss får du direkte bistand fra blant annet erfarne arkitekter, ingeniører, kalkulatører og markedsavdelingen. Alle er på ditt lag og jobber hver dag sammen med deg for å vinne kundene. 

Vi gir deg pris og mengdegaranti

Hos oss får du alltid fastpris og mengdegaranti på byggesettet. Det er gratis å få kalkyler fra oss og disse leveres normalt sett innen 4-5 virkedager. Du får mer forutsigbarhet, og sparer deg mye tid og risiko. Hvem andre er det som kan tilby deg en så solid trygghet?

Solide verktøy og opplæring

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha tilgang på rasjonelle og gode verktøy for oppfølging av kunder og byggeplasser. Derfor har vi brukt vår nesten 30 års erfaring til å etablere det som kanskje er bransjens mest komplette IKT og CRM verktøy. I tillegg er vi veldig opptatt av å gi alle våre forhandlere god opplæring i disse verktøyene samt kontinuerlig påfyll via vårt Boligakademi. Her får du tilgang på kurs innen alt fra salgstrening og byggesystem til oppdateringer på lover og retningslinjer innen boligbygging. 

Illustrasjon av husmodellen Inspira, her vist i EDEL-signatur

Dette ønsker vi av deg

Dette er våre viktigste krav til deg, hvis du ønsker å bli forhandler i Horisont boliger
 • Du har erfaring fra eiendoms- eller byggebransjen
 • At du har erfaring med salg, gjerne av eiendommer, hus eller hytter
 • Du må ha et utpreget ønske om å skape resultater i din egen bedrift
 • Du skal være målbevisst og initiativrik
 • Du må jobbe strukturert og være løsningsorientert
 • Har stabil økonomi og mulighet til å stille noe sikkerhet

Bli bedre kjent med oss

Vi i Horisont boliger ønsker at våre kunder skal bo fint, bo smart, bo godt. Se filmen og se hvorfor vi er så stolte av hva vi kan tilby til våre huskjøpere